Työntekijäesittelyssä Oü Nor-Maalin Aleksandr Radtsenko

16/9/2024

Aleksandr Radtsenko työskentelee Oü Nor-Maalissa myyntipäällikkönä alueenaan Itä-Viro sekä osa Tallinnan alueesta. Osana Oü Nor-Maalin myyntitiimiä hän tarjoaa asiakkaillemme asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua.

Autokuskista myyntipäälliköksi

Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali perustettiin Tallinnaan vuonna 2015. Samana vuonna yrityksessä aloitti työskentelyn myös Aleksandr Radtsenko. Oü Nor-Maalin toimitusjohtaja Rainar Jürisaar etsi tuoreeseen yritykseen autokuskia maalitoimitusten toimitukseen ja kuuli tuttavan kautta, että Aleksadr oli työtä vailla. Maaliala ei ollut ennestään Aleksandrille tuttu, mutta hän otti työn vastaan. Alkuperäisestä työtehtävästään hän siirtyi pian varastotyöntekijäksi ja sittemmin myyntitehtäviin. Kussakin roolissa hän on vahvistanut taitojaan ja ymmärrystään Nor-Maalin toiminnoista.

Tekniikan parista myyntitehtäviin

Vaikka nykyisin Aleksandr työskentelee myynnissä kaupallisissa tehtävissä, koulutustausta hänellä on tekninen. Aleksadr on suorittanut Tallinnan Polyteknisessä koulussa Industrial and Heating Automated Systems -koulutuksen sekä Estonian Information Technology Collegessa, joka on nykyään osa Tallinnan teknillistä yliopistoa, Information Systems Analysis -koulutuksen. Tämä tekninen koulutustausta on tukenut häntä työssään ymmärtämään asiakkaiden teknisiä tarpeita.

Työssään Aleksandr keskittyy Itä-Viron alueeseen ja tekee tiivistä yhteistyötä Narvassa sijaitsevan uuden Oü Nor-Maalin toimipisteen kanssa. Asiakkaat arvostavat hänen kykyään kuunnella ja tarjota räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri heidän tarpeitaan. Aleksandr uskoo, että kasvokkain tapahtuva kommunikaatio on tärkeää yhteistyön ja luottamuksen rakentamisessa.

Työmatkustaminen on olennainen osa Aleksandrin työtä, koska hän käy tapaamassa asiakkaitaan säännöllisesti. Kommunikaation ylläpidon lisäksi hänen mielestään on myös mielenkiintoista käydä asiakkailla ja nähdä, kun heidän projektinsa etenevät ja valmistuvat.

Työskentely Nor-Maalissa

Aleksandr kokee työskentelyn Nor-Maalissa turvalliseksi ja mielekkääksi. Hän arvostaa mukavia työkavereitaan ja kannustavaa ilmapiiriä. Koko henkilöstö puhaltaa yhteen hiileen ja on valmis tekemään kaikkia yrityksen tehtäviä tarpeen vaatiessa. Aleksandr sanoo, että Oü Nor-Maalin toimitusjohtaja, hänen esihenkilönsä Rainar Jürisaar on myös aina auttamassa ongelmatilanteissa. Aleksandr nauttii monipuolisesta työnkuvastaan ja mahdollisuudesta työskennellä asiakkaiden ja heidän projektiensa parissa.

Työntekijäesittelyssä Oü Nor-Maalin Aleksandr Radtsenko

Työntekijäesittelyssä Oü Nor-Maalin Aleksandr Radtsenko.

Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali perustettiin vuonna 2015 palvelemaan Baltian markkinoita. Nor-Maali haluaa tytäryhtiönsä avulla varmistaa nopean ja joustavan palvelun näillä markkinoilla. Oü Nor-Maalin tuotevalikoimaan kuuluvat Nor-Maalin omat tuotteet, mutta myös Jotunin protective- ja marine-segmenttien maalit, joita yritys myy Virossa sekä jälleenmyyjille Latviaan ja Liettuaan.

Oü Nor-Maali sijaitsee Tallinnassa, josta yritys palvelee Baltian maiden markkinoita omasta varastostaan. Oü Nor-Maali avasi tämän vuoden alussa toisen toimipisteen Narvaan, josta se pystyy nopeammin palvelemaan Itä-Viron teollisuusaluetta.

Työntekijäesittelyssä Oü Nor-Maalin Aleksandr Radtsenko

Oü Nor-Maali Tallinnassa.

Nor-Maalin toimittamat korroosionestomaalit suojaavat Mein Schiff 7 loistoristeilijän teräsosia

10/7/2024 Meyer Turun rakentama loistoristeilijä Mein Schiff 7 valmistui kesäkuun alussa. Aluksen teräspinnat suojattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin korkealaatuisilla korroosionestomaaleilla, joista käytössä olivat mm. Jotamastic 90, Jotacote Universal N10 sekä Hardtop AX.

Nor-Maali on mukana Keskuskauppakamarin Ilmasto-ohjelmassa – hiilijalanjälki laskettu

10/7/2024 Nor-Maali on mukana Keskuskauppakamarin Ilmasto-ohjelmassa, joka käynnistyi tammikuussa 2024. Nor-Maali on yksi 218 yrityksestä, jotka valittiin mukaan ohjelmaan. Nor-Maalin hiilijalanjälki scope 1&2 osalta on laskettu.

Kavamet – Lisää tehokkuutta investoinneilla ja Normathane 50 FD:llä

13/6/2024 Konepaja Kavamet on tehnyt merkittäviä investointeja tuotantonsa kehittämiseksi rakentamalla uuden teräsraepuhaltamon ja maalaamon. Myös yrityksen käyttämä Normathane 50 FD polyuretaanipintamaali on tuonut prosessiin monia hyötyjä.

Normafloor Aqua – betonipintojen vesiohenteinen suojaaja

13/6/2024 Normafloor Aqua on Nor-Maalin vesiohenteinen epoksimaali, CE-merkitty ja M1-hyväksytty ratkaisu betonilattioille. Normafloor Aqua on loistava valinta julkisten tilojen, varastojen, kellareiden, autotallien, jäähallien, tehdaslaitoksien sekä paperikonehallien lattioihin.

Nor-Maalin kotimaan myyntiosasto tarjoaa nopeaa ja ammattitaitoista palvelua

10/6/2024 Nor-Maali Oy:n kotimaan myyntitiimi tarjoaa asiantuntevaa palvelua teollisuusmaalien alalla. Myyntipäällikkö Vesa Kolehmainen johtaa tiimiä, johon kuuluvat Marko Patrikainen, Niko Kallio, Juhani Korajoki, Pasi Hippeläinen ja Ilia Stefanov. Tiimi painottaa yhteistyötä sekä nopeaa ja laadukasta asiakaspalvelua, mukautuen asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Nor-Maali arvostaa pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotka heijastavat molemminpuolista luottamusta.