Tehokkaampaa teollisuusmaalausta Nor-Maalin puolikiiltävillä Normathane 50 FD ja Norecryl 50 -maaleilla

27/9/2024

Esittelyssä kaksi Nor-Maalin tuotevalikoimaan kuuluvaa laadukasta ratkaisua, jotka parantavat maalausprosessisi suorituskykyä ja tarjoavat pitkäkestoista suojaa maalauskohteille: Normathane 50 FD ja Norecryl 50. Nämä puolikiiltävät maalit soveltuvat monenlaisiin käyttökohteisiin – teräsrakenteille sekä tuotemaalaukseen, sisä- ja ulkotiloihin. Kummallakin maalilla on omat erikoisominaisuutensa.

Normathane 50 FD – Puolikiiltävä polyuretaanipintamaali nopeaan tuotantoon

Kun etsitään edistyksellistä mutta luotettavaa polyuretaanimaalia, Normathane 50 FD on varma valinta. Tämä puolikiiltävä polyuretaanipintamaali tarjoaa edustavan ulkonäön maalauskohteelle ja tehostaa tuotantoprosessia. Nopea kuivumisaika – käsittelykuiva jo 1,5 tunnissa (+23°C) – mahdollistaa maalattujen kohteiden nopean käsittelyn ja pakkaamisen. Tuote soveltuu myös alhaisempiin lämpötiloihin ja on osoittautunut erittäin toimivaksi tällaisissa olosuhteissa. Normathane 50 FD kuivuu parissa tunnissa ilman, että maalaamoa tarvitsee lämmittää 20 asteeseen, mikä pienentää energiakustannuksia merkittävästi.

Parhaan suorituskyvyn aikaansaamiseksi suosittelemme käyttämään Normathane 50 FD:n kanssa pohjamaalina NorECOat FD Primeria tai korkeakuiva-ainepitoista NorECOat HS Primeria, jolloin kahden kerroksen maalaus onnistuu yhden työvuoron aikana.

Puolikiiltävä pinta ei vain paranna ulkonäköä, vaan myös suojaa maalattua kohdetta monenlaisilta rasituksilta. Normathane 50 FD sopii erinomaisesti ulkokäyttöön, sillä se muodostaa erittäin kovan ja kestävän pinnan sekä tarjoaa erinomaisen UV-suojan.

Tehokkaampaa teollisuusmaalausta puolikiiltävillä Normathane 50 FD ja Norecryl 50 -maaleilla

Normathane 50 FD

Norecryl 50 – Puolikiiltävä isosyanaattivapaa akryylikertamaali

Jos maalaukseen halutaan isosyanaattivapaa vaihtoehto, puolikiiltävä Norecryl 50 -kertamaali tarjoaa polyuretaanimaalien tapaan säänkestävyyttä sekä myös erinomaista korroosionkestoa. Tuote soveltuu kertamaalina aina C5-korroosioluokkaan saakka (C5M: 140 µm DFT). Tällä tuotteella C5-korroosioluokan maalausjärjestelmä valmistuu yhden työvuoron aikana.

Korroosionestokyvyltään Norecryl 50 on verrattavissa epokseihin, mutta sen etuna on huomattavasti parempi säänkesto. Tuote tarjoaa UV-suojan, joten sillä voidaan maalata myös ulkokäyttöön tulevia kohteita.

Norecryl 50 on saanut tänä syksynä EPD-ympäristöselosteen, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan maalausprojekteihin, joissa hiilijalanjälki halutaan huomioida.

Tehokkaampaa teollisuusmaalausta puolikiiltävillä Normathane 50 FD ja Norecryl 50 -maaleilla

Norecryl 50

Miksi valita?

Normathane 50 FD:

  • NOPEA KUIVUMINEN – NOPEAMPI TUOTANTOPROSESSI
  • EDUSTAA MODERNIA POLYURETAANIMAALITEKNOLOGIAA – KUITENKIN LUOTETTAVA
  • HAPs-VAPAA LIUOTINKOOSTUMUS – YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISEMPI MAALIVAIHTOEHTO
  • YHDESSÄ EPOKSIPOHJAMAALIN KANSSA – KORKEALAATUINEN KORROOSIONESTOSYSTEEMI
Tehokkaampaa teollisuusmaalausta puolikiiltävillä Normathane 50 FD ja Norecryl 50 -maaleilla

Tehokkaampaa teollisuusmaalausta puolikiiltävillä Normathane 50 FD ja Norecryl 50 -maaleilla.

Norecryl 50:

  • ERINOMAINEN KORROOSIONESTOKYKY – VERRATTAVISSA EPOKSIEN KORROOSIONESTO-OMINAISUUKSIIN
  • TURVALLISEMPI VALINTA KÄYTTÄJÄLLE – EI SISÄLLÄ ISOSYANAATTIA
  • PITKÄ KÄYTTÖAIKA – HELPOTTAA MAALAUSPROSESSIA, VÄHENTÄÄ HÄVIKKIÄ
  • KUSTANNUSTEHOKASTA MAALAAMISTA – NOPEA MAALAUSPROSESSI KORKEAKUIVA-AINEPITOISELLA KERTAMAALILLA

Työntekijäesittelyssä Oü Nor-Maalin Aleksandr Radtsenko

16/9/2024 Aleksandr Radtsenko työskentelee Oü Nor-Maalissa myyntipäällikkönä alueenaan Itä-Viro sekä osa Tallinnan alueesta. Osana Oü Nor-Maalin myyntitiimiä hän tarjoaa asiakkaillemme asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua.

Nor-Maalin toimittamat korroosionestomaalit suojaavat Mein Schiff 7 loistoristeilijän teräsosia

10/7/2024 Meyer Turun rakentama loistoristeilijä Mein Schiff 7 valmistui kesäkuun alussa. Aluksen teräspinnat suojattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin korkealaatuisilla korroosionestomaaleilla, joista käytössä olivat mm. Jotamastic 90, Jotacote Universal N10 sekä Hardtop AX.

Nor-Maali on mukana Keskuskauppakamarin Ilmasto-ohjelmassa – hiilijalanjälki laskettu

10/7/2024 Nor-Maali on mukana Keskuskauppakamarin Ilmasto-ohjelmassa, joka käynnistyi tammikuussa 2024. Nor-Maali on yksi 218 yrityksestä, jotka valittiin mukaan ohjelmaan. Nor-Maalin hiilijalanjälki scope 1&2 osalta on laskettu.

Kavamet – Lisää tehokkuutta investoinneilla ja Normathane 50 FD:llä

13/6/2024 Konepaja Kavamet on tehnyt merkittäviä investointeja tuotantonsa kehittämiseksi rakentamalla uuden teräsraepuhaltamon ja maalaamon. Myös yrityksen käyttämä Normathane 50 FD polyuretaanipintamaali on tuonut prosessiin monia hyötyjä.

Normafloor Aqua – betonipintojen vesiohenteinen suojaaja

13/6/2024 Normafloor Aqua on Nor-Maalin vesiohenteinen epoksimaali, CE-merkitty ja M1-hyväksytty ratkaisu betonilattioille. Normafloor Aqua on loistava valinta julkisten tilojen, varastojen, kellareiden, autotallien, jäähallien, tehdaslaitoksien sekä paperikonehallien lattioihin.