Nor-Maalin teollisuusmaalien uutena jälleenmyyjänä Ruotsissa on aloittanut Swepa Stockholm

7/7/2023

Nor-Maalin Ruotsin jälleenmyyjäverkostoon on saatu uusi tulokas – Swepa Stockholm. Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat nyt entistä laajemmin saatavilla, kun Swepa Stockholm liittyy osaksi Nor-Maalin verkostoa, joka kattaa jo 11 jälleenmyyjää Ruotsissa.

Nor-Maali on iloinen voidessaan esitellä Swepa Stockholmin uutena jälleenmyyjänään. Heidän mukaantulonsa vahvistaa Nor-Maalin maalien saatavuutta Ruotsissa, palvellen erityisesti Skogåsta Tukholman alueen asiakkaita.

Swepa AB – Vi kan färg

Swepa Stockholm on yksi Swepa AB:n toimipisteistä – maaleja myyvän yrityksen, jolla on erityinen asiantuntemus teollisuus- ja marinemaaleista. Swepa AB:lla on kolme toimipaikkaa: Linköping, jossa sijaitsee yrityksen pääkonttori, sekä Skogås ja Eskilstuna. Linköpingin ja Eskilstunan Mälardalenin toimipisteet ovat jo aikaisemmin tehneet yhteistyötä Nor-Maalin kanssa.

Swepa AB:llä on vankka yli 40 vuoden kokemus maaliteollisuudesta. Yritys on toiminut maaliteollisuudessa 1980-luvun puolivälistä saakka eri muodoissa; teollisuusmaalien, automaalien, kiinteistöhuollon, puupintojen maalien sekä tarvikkeiden kanssa. Heidän valikoimansa koostuu korkealaatuisista tuotteista, jotka ovat testattu ja todettu kestäviksi myös vaativissa olosuhteissa.

Kuvassa vasemmalla Mats Lundberg Swepa Mälardalenista ja Harald Lacis Swepa Stockholmista.

Nor-Maalin jälleenmyyjät Skandinaviassa

Nor-Maalilla on 12 jälleenmyyjää Skandinaviassa:

Nor-Maalin teollisuusmaalien uusi jälleenmyyjä Swepa Stockholm

Toivotamme Swepa Stockholmin tervetulleeksi Nor-Maalin jälleenmyyjäverkostoon! Tämän ammattimaisten jälleenmyyjien ketjun sekä oman Enköpingissä sijaitsevan varaston avulla voimme palvella asiakkaita tehokkaasti ja nopeasti Ruotsissa!

Lisätietoja Markku Tuomiselta tai Mikael Vårstrandilta.

Kavamet – Lisää tehokkuutta investoinneilla ja Normathane 50 FD:llä

13/6/2024 Konepaja Kavamet on tehnyt merkittäviä investointeja tuotantonsa kehittämiseksi rakentamalla uuden teräsraepuhaltamon ja maalaamon. Myös yrityksen käyttämä Normathane 50 FD polyuretaanipintamaali on tuonut prosessiin monia hyötyjä.

Normafloor Aqua – betonipintojen vesiohenteinen suojaaja

13/6/2024 Normafloor Aqua on Nor-Maalin vesiohenteinen epoksimaali, CE-merkitty ja M1-hyväksytty ratkaisu betonilattioille. Normafloor Aqua on loistava valinta julkisten tilojen, varastojen, kellareiden, autotallien, jäähallien, tehdaslaitoksien sekä paperikonehallien lattioihin.

Nor-Maalin kotimaan myyntiosasto tarjoaa nopeaa ja ammattitaitoista palvelua

10/6/2024 Nor-Maali Oy:n kotimaan myyntitiimi tarjoaa asiantuntevaa palvelua teollisuusmaalien alalla. Myyntipäällikkö Vesa Kolehmainen johtaa tiimiä, johon kuuluvat Marko Patrikainen, Niko Kallio, Juhani Korajoki, Pasi Hippeläinen ja Ilia Stefanov. Tiimi painottaa yhteistyötä sekä nopeaa ja laadukasta asiakaspalvelua, mukautuen asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Nor-Maali arvostaa pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotka heijastavat molemminpuolista luottamusta.

Lisää EPD-ympäristöselosteita Nor-Maalin vesiohenteisille tuotteille

6/6/2024 Nor-Maalin vesiohenteiset tuotteet Epocoat Aqua Primer ja Norecryl Aqua DTM ovat saaneet EPD-ympäristöselosteen. Aikaisemmin Nor-Maalin tuotteista EPD-ympäristöseloste on jo ollut vesiohenteisella Norepox Aqua DTM:llä sekä seitsemällä liuotinohenteisella maalilla.

Nor-Maalille on myönnetty ISO 45001 -sertifikaatti

29/4/2024 Nor-Maali Oy:n työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä on nyt ISO 45001 -sertifioitu. ISO 45001 -sertifikaatin myöntäminen on konkreettinen osoitus pitkäjänteisestä ja tehokkaasta työstä, jota Nor-Maalissa on tehty vuosien ajan työterveys- ja työturvallisuusasioiden parissa.