Nor-Maali vahvistaa organisaatiotaan Ruotsissa – Anna Strindlund on nimitetty aluemyyntipäälliköksi

10/6/2021

Anna Strindlund on nimitetty aluemyyntipäälliköksi 1.6.2021 alkaen Nor-Maalin Ruotsin organisaatioon. Tässä uudessa roolissa Anna vastaa Nor-Maalin tuotteiden myynnistä Ruotsissa yhdessä Ruotsin maajohtajan Mikael Vårstrandin kanssa.

”Olemme iloisia, että Anna on aloittanut tiimissämme. Annalla on laaja kokemus teknisestä myynnistä sekä teollisuusmaaleista. Yhdessä Annan ja laajan jälleenmyyjäverkostomme kanssa voimme saavuttaa yksinkertaisen tavoitteemme: ”Toimitamme sinulle korkealaatuiset maalit nopeasti, kun tarvitset niitä”, Mikael sanoo.

Tervetuloa Nor-Maalin tiimiin, Anna!

Nor-Maali vahvistaa organisaatiotaan Ruotsissa

Anna Strindlund on nimitetty aluemyyntipäälliköksi 1.6.2021 alkaen Nor-Maalin Ruotsin organisaatioon

Yhteystiedot:

Mikael Vårstrand
Country Manager
email: mikael.varstrand@nor-maali.fi
puh. + 46 70 537 64 04

Anna Strindlund
Area Sales Manager
email: anna.strindlund@nor-maali.fi
puh. + 46 70 537 64 14

Nor-Maali vahvistaa organisaatiotaan Ruotsissa

Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavana jo yhdeksältä jälleenmyyjältä Ruotsista. Nor-Maalin korkealaatuisista teollisuusmaalijärjestelmistä löytyy ratkaisut teräsrakenteisiin, tuotemaalaukseen (koneet ja laitteet) sekä siltoihin. Laajasta valikoimastamme korkeakuiva-aineisia, hybridi- ja vesiohenteisia järjestelmiä voimme palvella ympäristöystävällisiä liiketoimintatavoitteitasi kattavasti. Lisätietoja saat myyntitiimiltämme.

Lue myös: Nor-Maalin teollisuusmaaleille kaksi uutta jälleenmyyjää Ruotsiin.

Kavamet – Lisää tehokkuutta investoinneilla ja Normathane 50 FD:llä

13/6/2024 Konepaja Kavamet on tehnyt merkittäviä investointeja tuotantonsa kehittämiseksi rakentamalla uuden teräsraepuhaltamon ja maalaamon. Myös yrityksen käyttämä Normathane 50 FD polyuretaanipintamaali on tuonut prosessiin monia hyötyjä.

Normafloor Aqua – betonipintojen vesiohenteinen suojaaja

13/6/2024 Normafloor Aqua on Nor-Maalin vesiohenteinen epoksimaali, CE-merkitty ja M1-hyväksytty ratkaisu betonilattioille. Normafloor Aqua on loistava valinta julkisten tilojen, varastojen, kellareiden, autotallien, jäähallien, tehdaslaitoksien sekä paperikonehallien lattioihin.

Nor-Maalin kotimaan myyntiosasto tarjoaa nopeaa ja ammattitaitoista palvelua

10/6/2024 Nor-Maali Oy:n kotimaan myyntitiimi tarjoaa asiantuntevaa palvelua teollisuusmaalien alalla. Myyntipäällikkö Vesa Kolehmainen johtaa tiimiä, johon kuuluvat Marko Patrikainen, Niko Kallio, Juhani Korajoki, Pasi Hippeläinen ja Ilia Stefanov. Tiimi painottaa yhteistyötä sekä nopeaa ja laadukasta asiakaspalvelua, mukautuen asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Nor-Maali arvostaa pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotka heijastavat molemminpuolista luottamusta.

Lisää EPD-ympäristöselosteita Nor-Maalin vesiohenteisille tuotteille

6/6/2024 Nor-Maalin vesiohenteiset tuotteet Epocoat Aqua Primer ja Norecryl Aqua DTM ovat saaneet EPD-ympäristöselosteen. Aikaisemmin Nor-Maalin tuotteista EPD-ympäristöseloste on jo ollut vesiohenteisella Norepox Aqua DTM:llä sekä seitsemällä liuotinohenteisella maalilla.

Nor-Maalille on myönnetty ISO 45001 -sertifikaatti

29/4/2024 Nor-Maali Oy:n työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä on nyt ISO 45001 -sertifioitu. ISO 45001 -sertifikaatin myöntäminen on konkreettinen osoitus pitkäjänteisestä ja tehokkaasta työstä, jota Nor-Maalissa on tehty vuosien ajan työterveys- ja työturvallisuusasioiden parissa.